POELvoor advies en labels
 Waarom is een energielabel nodig ?

  • Bij verkoop van uw woning bent u verplicht te laten zien wat welk energielabel het heeft.
  • Banken vragen zonder uitzondering om een energielabel bij financiering. Dit omdat er een aantal zaken afhankelijk zijn van het energielabel. Bijvoorbeeld de waarde van het pand, heeft u een goed energielabel dan is uw pand vaak net iets meer waard.
Inzicht

  • Als je van plan bent te verbouwen is het goed om te weten welke invloed dat op het energielabel zal hebben. Het is verstandig om het huis energiezuiniger te maken door energiebesparende maatregelen zoals glas te vervangen voor isolatieglas, isolatie in de spouw, vloer en dak toe te passen. Verder kunt u  zonnepanelen of  zonnecollectoren plaatsen.
  • Een Energielabel geeft aan hoe energiezuinig, of niet zuinig, uw woning is. Dit wordt aangegeven met de letters A++++ tot met met G. Ook wordt aangegeven hoeveel kWh per m2 per jaar nodig is om de woning, volgens gestandaardiseerde normen en eisen, een aangenaam binnenklimaat te bewerkstelligen.


Waar word er naar gekeken ?

  • Hierbij wordt gekeken naar de energieverliezen die optreden door de buitenschil van uw woning. Denk hierbij aan gevels, dak en vloer. Tevens is het type verwarming, koeling en ventilatie van belang voor het bepalen van het Energielabel. 

Tarieven

  • Voor een actuele prijs voor de opname en registratie van een energielabel voor woning kunt u contact opnemen via mail op info@poelenergielabel.nl vermeld in deze mail het adres van de te registreren woning en uw verdere contactgegevens. Eventueel kunt u ook telefonisch contact opnemen op 06-11106237
  • Om vooraf de gebruikersoppervlakte te bepalen wordt gebruik gemaakt van het Kadaster.  https://bagviewer.kadaster.nl hier wordt een indicatie van het gebruikersoppervlakte van het gebouw gegeven. Die gegeven gebruikersoppervlakte zal bij de offerte worden gebruikt. 

Onze openingstijden

maandag
18:0020:00
woensdag
18:0020:00
vrijdag
15:0020:00
zaterdag
9:0016:00Nieuws

Er zijn momenteel geen berichten.